Ga naar de inhoud
Vennbahn (c)vennbahn 10J-VB

De Vennbahn viert zijn 10-jarig bestaan

Leykaul

Dit jaar bestaat de RAVeL Vennbahn 10 jaar!

Vanaf het middaguur is iedereen van harte uitgenodigd om samen op de Vennbahn te proosten en enkele uren in een gezellige sfeer door te brengen. Naast de toeristische partners uit Duitsland, België en Luxemburg zullen ook verschillende aanbieders van fietsdiensten uit de regio zich voorstellen en hun aanbod presenteren. Wie wil kan de Vennbahn verkennen met een huurfiets of een segway of gewoon genieten van de zomer met een koel drankje en Belgische frietjes. Voor de kleintjes staat er een springkasteel klaar. Ook de NRW Pumptrack Cup die op hetzelfde moment plaatsvindt in Kalterherberg is een bezoekje waard.

Meer informatie via deze link

Praktische informatie

Datum & uur :
01.07.2023 > 12:00

Plaats :
vml station Leykaul
Küchelscheid 36
4750 Bütgenbach

T. +32 (0)80 33 02 50

E. info@ostbelgien.eu
H. www.ostbelgien.eu

Zie op de kaart