Ga naar de inhoud
Nuit de l'obscurité (c)botrange

De nacht van duisternis

Botrange

Het doel van de "Nuits de l'Obscurité" (Nachten van Duisternis) is het grote publiek bewust te maken van het probleem van de lichtvervuiling en de gevolgen daarvan voor flora en fauna, georganiseerd in partnerschap met de vzw BESACE.

Verhalende wandelingen, wandelingen bij zonsondergang, sterrenkijken, conferenties... Verhalenvertellers, natuurgidsen, astronomen en astrofysici zijn uitgenodigd voor de tweede editie van dit evenement om u een gediversifieerd en volledig gratis informatief programma aan te bieden!

Kom bij ons in het natuurpark van de Hoge Venen-Eifel, voor een unieke nacht in een uitzonderlijk kader!

Praktische informatie

Datum & uur :
14.10.2023 > 17:00

Plaats :
Natuurparkcentrum Botrange
Route de Botrange 131
4950 Waimes

T. +32 (0)80 44 03 00
E. info@botrange.be
H. www.botrange.be

Prijs
Gratis

Zie op de kaart