Ga naar de inhoud
Buellingen Michelsmarkt 01(c)Grenz Echo

St. Michel markt

Büllingen

Die Michelsmarkt leidt de trilogie van de herfstmarkten in de Eifel in. Op de eerste dinsdag van oktober staan er in het centrum van Büllingen 40 verschillende kramen en prijzen handelaars groenten en fruit, zoetigheden, winterhandschoenen en herfstdecoratie aan.

Herfsttijd is markttijd.  Deze slogan ontstond jaren geleden naar aanleiding van de drie marktfeesten die begin oktober met de "Michelsmarkt" van start gaan.  Vervolledigd wordt deze markttrilogie met de "Hubertus-" en "Katharinamarkt" in november respectievelijk in Amel en St. Vith.

De stand van de landbouwersvrouwen biedt wafels uit Büllingen aan. En wie zin heeft in stevige kost, geniet van een bord erwtensoep met worstjes. Elk jaar komen er tussen de 700 à 800 mensen naar de Michelsmarkt in Büllingen. Veel standjes, een leuk animatieprogramma, culinaire lekkernijen, kortom een leuke activiteit voor iedereen. In Büllingen is er plezier voor iedereen.

Praktische informatie

Datum & uur :
04.10.2022 > 07:00 - 14:00

Plaats :
Büllingen

T. +32 (0)80 64 00 36

E. info@buellingen.be
H. ​www.buellingen.be

Prijs
Volwassenen: gratis/gratuit

Zie op de kaart