wandenr TAOr

Ontdekkingstocht in de stad Malmedy 2020

Malmedy

01.01.2020 - 31.12.2020

Win elke week een "Malmedy" t-shirt! Één winnaar wordt elke week getrokken. Toegankelijk met kinderwagen.

Geïnteresseerd?Laat ons uw contact gegevens achter (de verzamelde persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om te antwoorden in geval van winst). 

Routebeschrijving Vertrek aan het Malmundarium (Q1) > Ga richting kathedraal (Q2) >Sla links af en ga naar het einde van het park van de kathedraal (Q3) > Neem de weg links (Q4)> Neem vervolgens de rue du Rond-Thier en volg het parcours Extratrail (Q5) > Steek over richting My Hôtel en loop er omheen naar de rue de Bavière (Q6) > Ga links op de brug vanOutrelepont(Q7)>NadebrugrechtsenganaardeplacedeRome(Q8)(Q9)>SteekoverinderichtingvandestraatruelleCatherineAndré,vervolgensdestraatruelle Sinton naar place de Cochem (Q10) > Ga naar het park des tanneries (Q11) > Verlaat het park tussen de minigolf en de speeltuin > Ga rechtdoor naar de avenue de la centenaire (Q12) > Neem achter nummer 15 van deze straat het steegje links (Q13) > Ga aan de linkerkant naar de place Saint-Géréon (Q14)> Neem het kleine steegje tegenover de kiosk naar de place Albert > Ga naar rechts en steek over ter hoogte van de obelisk (Q15) in de richting van de grote parking > Neem de kleine doorgang naar de rue du Vinâve > Ga niet naar de halle de Grètèdar maar ga naar links (Q16) > Vervolg de weg richting kathedraal (Q17) > Je komt aan in het park (Q18)> Ga naar de esplanade (Q19) > Luister naar de beiaard van de kathedraal (Q20) > Ga terug naar het Malmundarium of naar het Huis van Toerisme en geef je vragenlijst af.

Voor meer informaties: https://www.cirkwi.com/fr/circuit/191518-rallye-pedestre-malmedy-2020

Praktische informatie

Datum & uur :
01.01.2020 - 31.12.2020

Plaats :
Malmundarium
Place du Châtelet 9
4960 Malmedy

T. +32 (0)80 79 96 68
E. info@malmundarium.be
H. www.malmundarium.be

Prijs
Gratis

Zie op de kaart