Amel Hubertusmarkt 01(c)VV Amel

St. Hubertusmarkt

Amel

Traditionele herfstmarkt.Vanaf de vroege ochtenduren nemen de marktkraamhouders hun positie in op het marktplein in het centrum van het dorp. Lokaal bieden het lokale bedrijfsleven en liefdadigheidsinstellingen ook hun producten aan op de grote beurs.

Op 11 november trekken de marktkramers naar Amel. Het is Wapenstilstand. In 1949 werd de Hubertusmarkt in het leven geroepen door twee veehandelaars die een jaarmarkt wilden. Vandaag zijn er levensmiddelen, huishoudartikelen, zoetigheden, kleding en lederwaren te krijgen. Het is wel de kleinste van de drie herstmarkten, maar ook de gezelligste. Liefhebbers van zoetigheden worden verwend met wafels en eigen gebak.  

Praktische informatie

Datum & uur :
11.11.2019 > 07:00 - 17:00

Plaats :
Amel

H. www.amel.be